Ens tocarà la loteria, aquest Nadal?

wpid-wp-1446277627289.jpgHola, famílies!

Ja tenim a punt les noves butlletes corresponents a les participacions per al sorteig de la loteria de Nadal d’enguany! I també els nois i noies de 4rt d’ESO han posat ja en marxa el sorteig de la seva súper panera!

Com des de fa tants i tants anys, el número de l’AMPA segueix sent el 32.387. I si aquest Nadal toca per fi? L’any passat ja ens va alegrar que toqués el reintegrament, però potser ara tenim encara més sort i tots plegats ens en podem endur una bona pessigada!

wpid-wp-1446279418949.jpgJa sabeu com funciona: els talonaris amb les 15 butlletes es lliuraran als vostres fills a l’escola aquest divendres  6 de novembre i les podeu anar venent als vostres familiars, amics, coneguts i veïns. A més, si sou molt ràpids i en voleu més, a la secretaria del Col·legi Camí us en donaran els que necessiteu. Cada butlleta té un preu de venda de 3€ dels quals 2,40€ són els que es juguen en el sorteig de Nadal, que es celebra el 22 de desembre. Com sabeu, els diners recaptats constitueixen un gran ajut a l’AMPA per a poder continuar treballant en l’educació dels nostres fills i filles.

Animeu-vos a vendre tanta loteria com pugueu i no oblideu que la data límit per retornar a l’escola les butlletes sobrants i els diners recaptats serà el dia 10 de desembre!

_20151102_202026A més, com us dèiem, els alumnes de 4rt d’ESO estan venent (també a 3€) les seves butlletes per accedir al sorteig d’una gran panera de Nadal. Qui serà l’afortunat o l’afortunada? Doncs qui tingui una butlleta amb els números que coincideixin amb les tres últimes xifres del sorteig de l’Once del dia 18 de Desembre. A més -i molt important!-, comprant-los una butlleta els ajudem a finançar-se el seu viatge de fi de curs i de final d’ESO!

                         …I SI ENS TOCA?    wpid-wp-1446277603339.jpg

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Loteria i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Ens tocarà la loteria, aquest Nadal?

  1. pepmontes ha dit:

    Hola, amics

    Em sembla que aquesta entrada no està acabada o no està ben enllaçada. L’enllaç no porta a cap pàgina.

    Abraçades,

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.