Assemblea 06/10/2010

ACTA
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
de l’Associació de pares i Mares d’Alumnes
del Col·legi Camí

Dia: 6 d’octubre de 2010
Lloc: Col·legi Camí. Vèlia, 28 Barcelona
Hora: 17:45

Assistents

Eduard Casas (president)
Rosa Roca (vicepresidenta)
Francesc Richarte (tresorer)
Maijo Ejarque (secretària)
Maite Hernández (vocal dela JD)
Gemma Martín (vocal dela JD)
M. José Carbonell (vocal dela JD)
20 associats
Anabel Becker (director del Col·legi Camí, en qualitat de convidada)

Ordre del dia

1. Presentació dels membres dela JuntaDirectiva(JD)
2. Resum econòmic del curs 2009/2010
3. Activitats realitzades durant el curs 2009/2010 i previsió per a 2010/2011
4. Precs i preguntes

1.    Presentació dels membres de la Junta Directiva (JD)

El President, Eduard Casas, presenta els membres dela JD i especifica els càrrecs que ocupen. Es proposa enviar properament una circular a tots els associats per tal que els pares i mares interessats presentin una sol·licitud per ser delegats de classe. Tothom hi està d’acord.

2.    Resum econòmic del curs 2009/2010

El Tresorer, Francesc Richarte, exposa el resum econòmic del curs 2009/2010. Aclareix que la diferència negativa de 4.259 euros és deguda a l’increment de la quota de la piscina, per la qual cosa s’ha decidit revisar i augmentar les quotes de les activitats extraescolars. El pressupost presentat per al nou curs intentarà minimitzar les diferències. El resum, el resultat de l’exercici ha estat positiu, i els diners s’han ingressat en un compte corrent a termini. No s’ha obtingut beneficis amb el subministrament dels lots de llibres Santillana. L’estat de comptes i el balanç, que formen part d’aquesta acta, es diposita a la secretaria de l’escola per si algun pare o mare el vol consultar. L’Assemblea aprova els comptes sense esmenes.

3.    Activitats realitzades durant el curs 2009/2010 i previsió per a 2010/2011

A continuació s’exposen les activitats realitzades perla JD.

  • Es va intentar encetar el reciclatge de llibres, però no hi ha prou personal per assumir aquesta feina, així  que, després de llargues negociacions amb la comercial de Santillana, s’aconsegueix  subministrar lots de llibres, amb descompte directe de l’editorial.
  •  Xerrades per part dels Mossos d’Esquadra per a la protecció infantil a Internet
  •  Xerrada per tractar el tema de l’adolescència.
  • S’ha gestionat la disponibilitat de les guixetes per als alumnes d’ESO. L’import ha estat de 55 euros anuals, sense clau, amb combinació numèrica i d’ús individual.
  •  Les activitats extrescolars organitzades han estat les següents: escacs, comèdia musical, combo i percussió, guitarra i piscina (tot i que aquesta es realitza dins de l’horari lectiu). S’aclariex que les activitats es paguen per trimestre i amb domiciliació bancària. Si algun nen es dóna de baixa, no es retorna la quota. S’avisa que si es produixen moltes baixes en una determinada activitat s’anul·larà abans que arribi a ser deficitària. S’esmenten els noms dels professors de les activitats: Oriol Massanés i Eloi Moreira (escacs), Patricia (comèdia musical), Raül (combo i percussió i guitarra).
  •  S’explica la representació que van fer els alumnes a final de curs al Sant Andreu Teatre (SAT) el curs 2009/2010.

Intervé Anabel Becker per anunciar el muntatge d’unes jornades musicals durant el curs 2010/2011 per substituir el concert de Nadal. En aquesta jornada musical hi participaran els alumnes de 1r de primària fins a 2n d’ESO. Tindrà lloc un dissabte al matí, al teatre dela Salle Bonanova.Proposa que hi participin les activitats de comèdia musical, combo i percussió i la de guitarra.

Una mare es queixa que no es faci aquesta jornada en horari lectiu, perquè ella els dissabtes treballa.

  • Excursions subvencionades per l’Ampa. Sortida sorpresa a final de curs per a primària, excursions d’un dia per a 1r i 2n d’ESO (darrerament no van de colònies), excursió al Bosc Vertical per a 3r d’ESO i per a 4rt d’ESO. Per al nou curs es valorarà si s’organitza una sortida cultural de cap de setmana, amb l’ajut parcial de l’Ampa. S’intentarà que els alumnes autofinanciïn la sortida amb el muntatge de diferents activitats.
  • S’esmenta la participació de l’Ampa en la compra de 5 ordinadors que formen part de la xarxa informàtica de l’escola. A les instal·lacions del carrer Vèlia s’ha muntat una sala wi-fi amb 25 ordinadors, i també a les instal·lacions de secundària. S’intentarà aportar pressupost per a aquestes noves tecnologies.
  • S’explica el bon resultat del Guateque de final de curs  i s’anuncia que en el curs que s’inicia es tornar a arealitzar. El President agraeix l’assistència  als pares i mares i recorda que és necessari tenir curs dels fills durant l’activitat, especialment en la zona de la rampa dels lavabos. Se suggereix contractar algú per tal que fa faci control d’aquesta zona.

4.    Precs i preguntes

Membres dela JDremarquen l’esforç que suposa l’organització d’activitats i, per tant, demanen als pares i mares l’esforç d’assistir-hi, amb tanta quantitat com els sigui possible. Es destaca l’interès de les xerrades divulgatives.

Es proposa als pares imares que aportin idees per a realitzar inversions en millores per a l’escola.

Un pare proposa revisar el sistema d’enllumenat de les classes, amb uns fluorescents més adequats, i la JD en prèn nota.

Maite Hernández convida els socis participants a l’assemblea a incorporar-se a la JD.

Es debat sobre les necessitats de comunicació de l’Ampa. S’aclareix la possibilitat d’usar el web de l’escola per a aquesta finalitat.

Sense més qüestions a tractar, l’assemblea finalitza a les 20:00 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.