Assemblea 06/06/2012

ACTA
ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA
de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes
del Col·legi Camí

Dia: 6 de juny de 2012
Lloc: Col·legi Camí. Vèlia, 28 Barcelona
Hora: 18:30

Assistents:

Eduard Casas (president)
Pep Montes (vice-president)
Francesc Richarte (tresorer)
Maijo Ejarque (secretària)
Gemma Martín (vocal de la JD)
Anna Montilla (vocal de la JD)
14 associats
Alex Camí (director del Col·legi Camí, en qualitat de convidat)

Ordre del dia

1. Aprovació de l’acta de l’assemblea anterior
2. Informe de les extraescolars 2011/12 i propostes per a 2012/13
3. Ampliació dels descomptes i avantatges en l’adquisició dels llibres i material escolar
4. Convocatòria d’eleccions per a la Junta Directiva
5. Creació d’un Grup de Suport a la junta
6. Comunicació. Bloc, web i correu electrònic
7. Precs i preguntes

S’inicia l’assemblea, en segona convocatòria, a les 18,30 hores.

1. Aprovació de l’acta de l’assemblea anterior

A proposta del president, Eduard Casas, s’acorda donar per aprovada l’acta de l’assemblea anterior, celebrada el passat 3 de novembre de 2011, sense necessitat de llegir-la, ja que ha estat disponible en el bloc de l’entitat des de fa diversos mesos.

2. Informe de les extraescolars 2011-12 i propostes per a 2012-13

La secretària, Maijo Ejarque, fa una valoració positiva de la campanya d’activitats extraescolars que és a punt de finalitzar, tot i que s’ha registrat una davallada en el nombre d’inscripcions, probablement a causa de la crisi econòmica, que redueix la disponibilitat financera de les famílies. Destaca especialment l’èxit de l’activitat de tennis.

Maijo Ejarque fa un resum de la informació recollida en els qüestionaris que l’AMPA ha lliurat a les famílies sobre preferències i suggeriments dels pares i mares per a les activitas extraescolars del proper curs. En destaca l’interès de les famílies per incrementar l’oferta d’activitats esportives. Explica que l’oferta d’activitats per al curs vinent, que actualment ja s’està treballant, tindrà en compte aqueta petició, i s’intentarà trobar extraescolars esportives.

Anuncia, així mateix, que l’oferta estarà disponible al bloc de l’entitat durant el mes de juliol, per tal que les famílies tinguin temps durant l’estiu de preveure les activitats per al curs vinent.

3. Ampliació dels serveis en descomptes i avantatges en l’adquisició dels llibres i material escolar

Francesc Richarte exposa que s’amplia el servei de subministrament de llibres escolars. A més de l’acord amb l’editorial Santillana estem mirant de subministrar la resta de llibres d’altres editorials, a través de l’equip directiu de l’escola o bé a través d’una llibreria. S’informa que en breu les famílies rebran més notícies.

El tresorer avança que els ingressos corresponents als lots dels llibres s’hauran de realitzar entre el 24 de juny i el 6 de juliol, ja que cal avançar la comanda a les vacances de les editorials.

4. Convocatòria d’eleccions per a la Junta Directiva

Eduard Casas anuncia que en l’inici del curs 2012/13 cal convocar eleccions per a la Junta Directiva, ja que el mandat de l’actual equip finalitza amb el curs present. Durant el proper mes de setembre es facilitarà la informació necessària per a les eleccions, però a hores d’ara l’actual junta fa una crida a les famílies per tal que nous pares o mares s’incorporin a l’equip.

5. Creació d’un Grup de Suport a la Junta

Lligat amb el punt anterior, els membres de la Junta Directiva proposen la creació d’un Grup de Suport per facilitar la participació de pares i mares que no tenen suficient disponibilitat per incorporarse a la junta, però que estarien en condicions de fer tasques de suport de forma puntual. La creació del grup s’anunciarà properamennt, però ja es recullen les dades de persones interessades a incorporar-s’hi.

6. Comunicació. Bloc, web i correu electrònic.

La Junta exposa que aquest any s’ha posat un especial interès a a millorar els aspectes comunicatius de l’entitat. Per aquesta raó, s’ha creat un bloc que actua ja com a sistema de contacte habitual amb les famílies.

Diversos assistents a la reunió feliciten la junta pel nou bloc.

Anna Montilla explica que s’ha recollit aproximadament el 80% de les adreces electròniques de les famílies de l’escola. Es demana als assistents que si tenen notícia d’alguna famílies que encara no ho ha fet, els ho demani. Aquesta via de contacte és fonamental per informar adequadament de l’activitat de l’escola.

Pep Montes informa que, segons ha informat la direcció de l’escola, ben aviat el Col·legi Camí posarà en servei un nou web, renovant l’anterior, en el qual hi haurà un apartat específic per a l’AMPA. Serà un nou canal de comunicació amb les families.

7. Precs i preguntes.

Per acabar, els mebres de la junta recorden l’agenda final d’activitats per a aquest curs, destacant la sortida sorpresa per a alumnes de primària, el viatge de fi de curs de 4t d’ESO a Port Aventura i la festa de final de curs de les activitats extraescolars.

Es destaca, d’altra banda, la bona acollida, tant per part dels alumnes com dels mestres, que ha tingut la sortida de 3r d’ESO al Bosc Vertical.

Una mare de 2n d’ESO, Yolanda, pregunta per què 1r i 2n d’ESO no tenen sortida, ja que l’any passat van anar al Tibidabo. Els membres de la Junta expliquen que l’any passat es va muntar aquesta sortida perquè aquestes classes no havien fet sortida de colònies. Aquest curs, en canvi, sí que les faran, i el suport econòmic per a la sortida consisteix a cobrir la despesa dels desplaçaments amb autocar.

Una mare de 1r de primària fa notar que en la dieta del menjador escolar hi ha un excés de patates fregides. Intervé Àlex Camí, que expressa que li sorprèn aquesta informació degut a què els seus menús estan elaborats seguint una dieta molt equilibrada.

Diversos assistents feliciten els membres de la junta per l’organització del Guateque, que enguany ha celebrat la seva cinquena edició.

Finalment, Pep Montes explica que l’oferta de les activitats extraescolars per al curs vinent no ha pogut publicar-se abans d’acabar el curs, però que amb tota probabilitat estarà disponible en el bloc durant el mees de juliol.

Sense més qüestions que tractar, el President dona per tancada l’assemblea a les 20:00 h.

Una resposta a Assemblea 06/06/2012

  1. Retroenllaç: Assemblea i eleccions | Ampa Camí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.