Assemblea 27/05/2015

Benvolgudes famílies,

Com sabeu, el dia 27 de Maig d’enguany es va celebrar l’última assemblea. En el següent enllaç podreu accedir a l’Acta.

En aquesta assemblea, entre famílies i Junta Directiva, hi van assistir de nou 38 persones.

Es va explicar l’èxit de les Activitats Extraescolars durant el curs i les propostes per al curs vinent, així com també el bon funcionament del Projecte “Reutilització d’uniformes”.

Es va agrair especialment que la pràctica totalitat de les famílies estiguin al corrent dels pagaments, fet que facilita molt les gestions de l’Ampa.

En un aspecte menys positiu, es va parlar de la impossibilitat de continuar, de moment, amb el Projecte “Reutilització de llibres”, però es va animar les famílies a adscriure-s’hi i a aportar noves idees per tal de poguer tornar-ho a endegar més endavant, i alguna proposta interessant va sorgir!

Es va presentar, com a gran novetat, la Comissió de Drets dels Infants, sorgida a partir de la Xerrada/Taller que sobre aquest tema es va dur a terme, conjuntament entre el la direcció del Col·legi i la Junta Directiva de l’Ampa, el passat mes d’abril. La comissió va esbossar quins són els seus principis fonamentals i objectius a assolir i van presentar algunes de les seves idees de cara al curs vinent.

També es va informar sobre les noves obligacions fiscals de l’Ampa com a entitat sense ànim de lucre, així com del bon control econòmic, gestionat per la tresoreria de l’Ampa i, a partir del qual, es va presentar la voluntat de la Junta Directiva de fer una inversió de cara al curs 2015-2016. Relacionat amb això, es van votar els pressupostos participatius, els resultats de la qual podeu consultar a l’Acta.

Dues altres novetats d’aquest curs que es van explicar durant l’assemblea, han estat l’afiliació de l’Ampa a la Fapac, així com la importància de que les dades personals i bancàries de les famílies siguin gestionades per la Junta Directiva a partir de la llei de protecció de dades; l’empresa especialitzada Datax és qui assessora l’Ampa en aquest objectiu.

Es va lliurar a les famílies la butlleta d’alta com a socis de l’Ampa Camí. Aprofitem aquesta pàgina per tal que, aquells que encara no la tingueu, us la pugueu descarregar, i us fem saber que aquesta butlleta cal retornar-la signada i degudament emplenada a la nostra adreça de correu ampacamibcn@gmail.com (o deixant-la a la secretaria de primària de l’escola).

Finalment es va explicar que, de cara al curs 2015-2016, hi haurà canvis importants a la Junta Directiva, causats per les baixes d’algunes de les persones que ocupaven fins ara carrecs superiors, així com la incorporació de noves vocals. Per tot això, va plantejar una nova Junta Directiva, que haurà de ser votada a la propera assemblea del mes de Novembre/2015

Si voleu conèixer tota la informació amb més detall, podeu consultar aquí l’Acta de l’Assemblea del 27/05/2015

Salutacions,

Junta Directiva AMPA Camí

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.