Benvinguda

La història de l’Ampa Camí ja és prou llarga, i la llista de pares i mares que hi han col·laborat amb diferent intensitat durant tots aquest anys comença a ser important. És gràcies al seu esforç que aquesta entitat, que no té altra finalitat que donar servei i suport a les famílies per millorar en tot allò que sigui possible a l’educació dels nostres fills i filles, ha crescut i s’ha consolidat.

Però tot esforç és poc, i any rera any insistim en la necessitat d’incrementar la participació i la col·laboració de pares i mares en les nostres activitats i en la feina que quotidinament realitzem. És per això que pensem constantment en la incorporació de nous instruments per facilitar la relació i la cooperació entre famílies i de les famílies amb l’escola.

Aquest bloc, que s’ha posat en servei a principis de novembre de 2011, vol ser una nova eina al servei  de l’educació dels nostres fills. Volem fer més intensa la comunicació entre la Junta Directiva i totes les famílies, ja que elles són, al cap i a la fi, la raó de ser de l’entitat.

Totes les activitats i serveis de l’Ampa es reflectiran puntualment en aquest bloc, i totes les informacions que transmetem a les famílies quedaran registrades a les diferents pàgines d’aquesta nova eina de comunicació. Pretenem, per tant, que aquest bloc sigui un referent fixe i segur de la nostra activitat, i que consultant-lo pugueu resoldre dubtes i accedir als serveis de forma àgil i eficaç.

Ens agradaria molt, d’altra banda, que useu també el bloc per fer-nos arribar les vostres idees, necessitats, propostes, suggeriments, queixes i, perquè no, felicitacions. Al cap i a la fi,  els pares i  mares que treballen a la Junta Directiva ho fan amb gran abnegació, per amor a la causa, i sense cap altra compensació que la satisfacció de la feina ben feta. Rebre ànims i suport, ni que sigui moral, sempre s’agraeix.

Cal remarcar, finalment, que aquest bloc ha de poder ser, també, un instrument eficaç de relació amb l’escola. La predisposició del Col·legi Camí a col·laborar i facilitar la feina de l’Ampa és total i hem d’agrair públicament aquesta bona relació, així com el suport logístic i administratiu que rebem en tot moment. A través d’aquest bloc contribuirem també a difondre les novetats i els serveis que presta habitulament l’escola.

Benviguts, així doncs, a la xarxa. Les families del Col·legi Camí tenen a disposició un instrument de comunicació que està plenament al seu servei, i que creixerà i es farà útil en la mesura que elles mateixes l’usin i l’exprimeixin a fons.

Ànim!
Esperem els vostres comentaris i suggeriments.
Treieu suc del bloc de l ‘Ampa Camí
.

2 respostes a Benvinguda

  1. Agusti ( Pol Solsona) ha dit:

    Felicitats, una excellent iniciativa¡¡¡ i un grand esforç, gracies per la part que ens toca a tots¡¡¡

  2. Yolanda (mamà Maria Gallego) ha dit:

    Moltes felicitats pel bloc! Crec que és una molt bona (i necessària) iniciativa i que entre tots en sabrem treure profit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.