Delegats de curs

La figura del delegat o delegada de curs pretén facilitar la relació entre les famílies i l’escola en aquelles qüestions que les afecten de manera particular o individual. Es nomena un pare o mare voluntari per cada grup classe que es posa a disposició de les famílies que necessitin algun tipus d’informació, que tinguin dubtes concrets, que vulguin fer alguna proposta de millora, que tinguin necessitat de formular una queixa i prefereixin fer-ho a través de l’AMPA o que tinguin alguna dificultat concreta i necessitin algun tipus de mediació.

El delegat de cada curs, per tant, és un pare o una mare d’un alumne d’aquell curs que s’ofereix voluntàriament per fer aquesta tasca. Tots els delegats de curs són coordinats per l’AMPA, i reben sempre el suport de la seva Junta Directiva.

Si teniu necessitat de contactar amb el delegat dels curs del vostre fill o filla, ho podeu fer dirigint-vos directament a ell o ella si el coneixeu, enviant un missatge a l’adreça de correu electrònic de l’AMPA (ampacamibcn@gmail.com), o bé demanant a la secretaria de l’escola que ho traslladi a la Junta Directiva. Es respectarà sempre l’anonimat de la consulta o la gestió que es realitzi i la qüestió que vulgueu tractar no es farà mai pública a no ser que vosaltres mateixos ho demaneu explícitament.

Algun dels cursos no disposen de delegat perquè cap pare o mare no s’ha ofert com a voluntari per exercir aquest paper. Si sou pares o mares d’algun d’aquests cursos i us voleu oferir per fer de delegats, us preguem que ens ho feu saber tan aviat com us sigui possible, enviant un missatge a la mateixa adreça de correu electrònic que us hem especificat més amunt.

Aquests són els pares o mares delegats de l’actual curs:

1r de primària – Núria Mariages

2n de primària – Laura Valdesoiro

3r de primària – Maite Rodríguez

4t de primària –  Àlex Garnés

5è de primària – Xavi Miralles

6è de primària – Sílvia García

1r d’ESO – Lourdes García

2n d’ESO – Carolina Palacios

3r d’ESO – Domi Alcázar

4t d’ESO – Sònia Casamayor

5 respostes a Delegats de curs

 1. Retroenllaç: Els delegats de curs comencen a fer feina | Ampa Camí

 2. Retroenllaç: Col·laboreu amb l’AMPA. Us necessitem! | Ampa Camí

 3. Retroenllaç: Com podem participar? | Ampa Camí

 4. domi horti's ha dit:

  Hola! Bona tarda, sólo deciros que, de momento y no es poco, estais transmitiendo energía y ganas de hacer. Pronto se verán resultados palpables y en las reuniones faltarán sillas…. Así lo espero y pondré de mi parte lo que pueda. Saludos
  Domi

  • Yolanda (mamà Maria Gallego) ha dit:

   Moltes gràcies! Així m’agrada! Ganes i energia positiva! Potser per a la propera assemblea haurem de llogar un auditori… 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.