Extraescolars 2017-2018

L’AMPA Camí us ofereix de nou una bona pila d’activitats extraescolars per al curs 2017-2018: tennis, escacs, guitarra, combo i percussió, escriptura creativa per a l’ESO, taller d’art, taller de teatre, taller d’street dance, màgia. En el següent document trobareu tota la oferta detallada, tant per als alumnes de primària com de secundaria:

EXTRAESCOLARS 2017-2018

Per tal que no se us escapi cap detall, en el següent document us recollim un seguit d’informacions pràctiques sobre el funcionament de les activitats extraescolars. Si seguiu les indicacions que s’hi fan, no tindreu cap problema. Llegiu-lo amb atenció:

informacions practiques extraescolars 2017-2018

Si esteu interessats a inscriure els vostres fills o filles en alguna de les activitats, descarregueu-vos el full d’inscripció que trobareu en el següent document, ompliu-lo correctament, envieu-lo escanejat per correu electrònic a l’adreça ampacamibcn@gmail.com, o bé porteu-lo a la secretaria de l’escola:

Full d’inscripció activitats extraescolars 2017-18

Si heu de donar de baixa el vostre fill o filla de l’activitat extraescolar a la qual estan inscrits, heu d’omplir el full que us mostrem tot seguit i l’heu d’enviar escanejat a la nostra adreça, ampacamibcn@gmail.com; també el podeu lliurar a la secretaria de l’escola, tan ràpidament com us sigui possible:

full_baixa_extraescolars

Podeu començar a inscriure-us a l’activitat que vulgueu a partir d’aquest moment! i, per posar-vos-ho encara més fàcil pel que fa als dies de les extraescolars, hem el·laborat un calendari setmanal que us ajudarà de manera visual:

Pla Setmanal EXTRAESC. 2017-18

I recordeu que la data límit per fer arribar les vostres inscripcions a l’adreça de correu electrònic de l’AMPA (ampacamibcn@gmail.com), o bé a la secretaria de l’escola, és el divendres, 19 de setembre de 2017.

Un cop s’hagi iniciat el curs, us podreu afegir als grups, però si ho teniu clar és molt important que feu la inscripció aviat, perquè els grups d’activitats només començaran a funcionar si hi ha el mínim nombre de nens i nenes necessaris per cobrir les despeses.

Cordialment,

Junta Directiva AMPA Camí