Extraescolars 2014-2015

L’AMPA Camí ofereix per al curs 2014-2015 activitats extraescolars de tennis, escacs, guitarra, combo i percussió, taller d’art, taller de teatre i taller de hip hop. Enguany, com a gran novetat, hem incorporat dues activitats persades especialment per als alumnes d’ESO: un taller de teatre específic per a ells, i el taller de hip hop. En el següent document trobareu tota la oferta resumida. Per descarregar-lo, cliqueu al damunt dues vegades:

extraescolars_2014_2015

Per tal que no se us escapi cap detall, en el següent document us recollim un seguit d’informacions pràctiques sobre el funcionament de les activitats extraescolars. Si seguiu les indicacions que s’hi fan, no tindreu cap problema.

informacions_practiques_extraescolars_2014_2015

Si esteu interessats a inscriure els vostres fills o filles en alguna de les activitats, descarregueu-vos el full d’inscripció que trobareu en el següent document, ompliu-lo correctament, porteu-lo a la secretaria de l’escola o bé envieu-lo per correu electrònic a l’adreça ampacamibcn@gmail.com Per descarregar-lo, cliqueu al damunt dues vegades:

full_inscripcio_extraescolars_2014_2015

Si heu de donar de baixa el vostre fill o filla de l’activitat extraescolar a la qual estan inscrits, heu d’omplir el full que us mostrem tot seguit i l’heu de lliurar a la secretaria de l’escola tan ràpidament com us sigui possible. També el podeu enviar escanejat a la nostra adreça email (ampacamibcn@gmail.com). Per accedir al full cliqueu dues vegades damunt d’aquet enllaç:

full_baixa_extraescolars

Recordeu que la data límit per fer arribar les vosters inscripcions a la secretaria de l’escola o bé a l’adreça de correu electrònic de l’AMPA (ampacamibcn@gmail.com) és el divendres, 19 de setembre de 2014.

Un cop s’hagi iniciat el curs, us podreu afegir als grups, però si ho teniu clar és molt important que feu la inscripció aviat, perquè els grups d’activitats només començaran a funcionar si hi ha el mínim nombre de nens i nenes necessaris per cobrir les despeses.

8 respostes a Extraescolars 2014-2015

  1. Retroenllaç: Hip hop i guitarra per als més petits | Ampa Camí

  2. Retroenllaç: Apunteu-vos a les extraescolars!!! | Ampa Camí

  3. Retroenllaç: Ja podeu recollir els llibres i la roba | Ampa Camí

  4. Retroenllaç: Les activitats extraescolars, a punt | Ampa Camí

  5. Retroenllaç: Extraescolars on fire! | Ampa Camí

  6. Retroenllaç: Les extraescolars ja són a punt!!!!!!!! | Ampa Camí

  7. Retroenllaç: Apunteu-vos a les extraescolars, ja mateix! | Ampa Camí

  8. Retroenllaç: Extraescolars per al curs 2012 2013 | Ampa Camí

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.