Normativa

Normes generals del projecte de reutilització de llibres

1. Per participar al projecte de reutilizació de llibres del Col·legi  les families s’hi han d’adherir omplint aquest formulari.

2. Les families adherides es comprometen a participar en el programa per un període mínim de 4 anys. En els casos en què això no sigui possible perquè el nen o nena acabi abans la seva escolarització al Col·legi Camí o altres casos excepcionals, s’adoptarà una solució específica que s’acordarà amb la Comissió de Seguiment del projecte.

3. La Comissió de Seguiment del projecte la constitueixen dos membres de la Junta Directiva de l’AMPA, la direcció de l’escola, dos professors (un de primària i un de secundària) i altres dos pares i mares voluntaris.

4. Les famílies adherides han de comprar un lot sencer de llibres el primer any, per a cadascun dels seus fills (en el cas que en tinguin més d’un).

5. Durant el curs, han de complir unes normes bàsiques de conservació dels llibres que rebran en paper quan recullin el lot. Los normes són aquestes.

6. En finalitzar el curs, cada nen ha de lliurar els llibres a l’AMPA en la data i la forma que ja s’anunciarà oportunament.

7. El fet de no retornar els llibres o de no fer l’ingrés de la quota dintre del període establert és motiu d’expulsió del programa de reutilització de llibres.

8. A partir del segon any de participació en el projecte les famílies pagaran una quota per cada fill. La quantitat d’aquesta quota es farà pública durant el primer any de participació. En tot cas serà molt inferior al cost global d’un lot de llibres. Aquesta quota es farà servir només per a fer reparacions i reposició de llibres que hagin quedat en mal estat o bé per  comprar lots de llibres nous, en el cas que siguin necessaris.

9. Les quotes es pagaran a l’AMPA per transferència bancària o  través d’un ingrés en caixer automàtic.

10. Amb els llibres que entreguin a final de curs els nens i nenes que participen al projecte i l’adquisició dels lots que siguin necessaris, l’AMPA crearà un fons de llibres per a reutilitzar.

11. Els alumnes adherits al projecte que marxin de l’escola deixaran els llibres perquè altres alumnes en puguin fer ús. Els alumnes de famílies que no estiguin adherides al projecte podran també fer donació dels llibres quan marxin de l’escola.

12. A partir del segon any de participació en el projecte i durant tots els següents les famílies participants al projecte rebran per cada fill o filla un lot complet de llibres reutilitzats.

13. L’equip docent del centre comunicarà a l’AMPA i a la comissió del projecte quins llibres poden entrar cada any al programa de reutilització (hi ha llibres de caràcter fungible que no es poden reutilitzar).

14. L’AMPA s’encarregarà d’adquirir cada curs els llibres que no siguin reutilitzables amb un sistema de descomptes pactat amb l’editorial similar al que s’ha seguit fins ara.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.